Satakunnan Vaikuttajakoulu

Satakunnan Vaikuttajakoulun haku on auki!

Vaikuttajakoulun tavoitteena on innostaa satakuntalaisia nuoria mukaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan, lisätä heidän ymmärrystään päätöksentekojärjestelmistä sekä auttaa heitä verkostoitumaan.

Koulutus suunnataan yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille toisen asteen opiskelijoille ja juuri korkeakouluopintonsa aloittaneille nuorille.

Sisältö:

Koulutuksessa opiskelijat tutustuvat vaikuttajatahoihin ja vaikuttamisen keinoihin. Tietoa jaetaan kuntien päätöksenteosta, aluehallinnosta, eduskunnasta, valtioneuvostosta ja ministeriöistä, EU:sta sekä järjestö-, yritys- ja mediavaikuttamisesta. Kouluttajina toimivat eri alojen ammattilaiset, nuoret vaikuttajat sekä kokeneet valtiovallan päättäjät.

Satakunnan Vaikuttajakoulu on Satakuntaliiton ja Satakunnan nuorkauppakamareiden yhteistyössä toteuttama. Vaikuttajakoulu on osa Satakuntaliiton edunvalvontatatyötä.

Koulutus:

Koulutuksen kesto on yksi lukuvuosi ja se sisältää 8 koulutustilaisuutta. Koulutus alkaa seuraavaksi syyskuussa 2021.

Koulutustilaisuudet järjestetään pääasiassa arki-iltaisin, mutta kokonaisuuteen sisältyy myös yksi koko päivän vierailu Helsinkiin (tarvittaessa kirjoitetaan poissaolotodistus oppilaitokselle).

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutuksen suorittaneet saavat diplomin.

Haku koulutukseen on avoinna 5.6. saakka!

Vapaamuotoiset hakemukset suoraan sähköpostitse sanna.oksa@satakunta.fi. Kirjoitathan hakemukseen hiukan itsestäsi ja miksi olet kiinnostunut hakeutumaan tähän koulutukseen. Hakemuksen voi jättää halutessaan myös videona. Valituille ilmoitetaan kesäkuun loppuun mennessä.

  • Sanna Oksa

    Sanna Oksa

    Yhteiskuntasuhdevastaava

    +358 44 711 4390
    etunimi.sukunimi@satakunta.fi