Satakuntaliiton reportaasiin Yyteristä. Kuva: Tomi Glad

Info

Satakunta on täynnä menestystarinoita ja töitä piisaa. Meillä on ruuhkaton tunnelma, fantastinen luonto ja edullista asua. Satakunta on aito paikka elää, yrittää ja kokea.

Upea meri ja pitkä historia. Tapahtumia, Rauman maailmanperintökohteet, hauskan oudot murteet, luovat ihmiset ja mielenkiintoinen kulttuurielämä. Luo oma elämyksesi Satakunnassa!

  • Sanna Oksa
    Sanna Oksa

    Yhteiskuntasuhdevastaava

    +358 44 711 4390
    etunimi.sukunimi@satakunta.fi

Aihealueet

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Satakuntaliitto on noin 26 työntekijän maakunnan liitto, jonka lakisääteisiin tehtäviin kuuluvat aluekehittäminen, alueiden käytön suunnittelu sekä edunvalvontatyö. Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Lue lisää

Hyvä elämä Satakunnassa

Hyvä elämä Satakunnassa Upea meri ja pitkä historia. Tapahtumia, Rauman maailmanperintökohteet, hauskan oudot murteet, luovat ihmiset ja mielenkiintoinen kulttuurielämä. Satakunta on täynnä menestystarinoita ja töitä piisaa. Meillä on ruuhkaton tunnelma, fantastinen luonto ja edullista asua. Satakunta on aito paikka elää, yrittää ja kokea. Luo oma elämyksesi Satakunnassa!

Lue lisää

Satakuntaliiton tehtävät

Liiton tehtävät Maakuntien liitot Suomessa Manner-Suomessa on 18 maakuntaa (lisäksi Ahvenanmaa). Maakunnan liitto on alueensa lakisääteinen kuntayhtymä, jossa jokaisen kunnan on oltava jäsenenä. (linkki: Satakunnan kunnat, seudut ja kartat). Liitoilla on kaksi lakisääteistä päätehtävää: alueiden kehittäminen (linkki: Satakuntaliitto aluekehitys) maakuntakaavoitus (linkki: Satakuntaliiitto alueiden käyttö) Liitot ovat keskeisiä kansainvälisiä toimijoita (linkki: Satakuntaliitto yhteistyöryhmät ja vaikuttaminen)ja ne suurelta osin vastaavat EU:n…

Lue lisää

Liity jakeluun

Haluatko vastaanottaa Satakuntaliiton tiedotteita ja uutiskirjeitä? Vahvista suostumuksesi ja jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, kiitos!

Lue lisää