Lähde opiskelemaan elintarvikealaa Satakuntaan!
Satakunnassa käynnistyy ensi syksynä moderni, yrityselämälähtöinen elintarviketuotantoon suuntautuva insinöörikoulutus

Satakunta on yksi Suomen monipuolisimmista ja merkittävimmistä elintarvikemaakunnista. Tiesitkö, että Satakunnassa käynnistyy syksyllä 2023 ainutlaatuinen yrityselämälähtöinen elintarviketuotantoon suuntautuva insinöörikoulutus SAMK:ssa! Koulutus on aidosti suunniteltu tiiviissä yhteistyössä alan yritysten kanssa ja opetus tapahtuu mahdollisimman lähellä työelämää. Käy lukemassa lisää koulutuksesta sekä elintarvikealasta “Satatakunta syytä rakastua ruokaan” -nettisivuston kautta. Sivuja hallinnoi Rauman kauppakamari sekä Pyhäjärvi-instituutti.

Tämän päivän elintarvikeinsinöörin tehtäväkenttä: Millaisia osaamisalueita nykypäivän työssä pääsee hyödyntämään?
Lisätiedot:
Elintarviketuotantoon suuntautuvan insinöörikoulutukseen voi hakea kevään 2023 yhteishaussa 15.-30.3. Koulutus alkaa syyskuussa 2023. Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina: verkko-opetuksen lisäksi lähiopetusta tulee olemaan kerran kuussa esimerkiksi torstaista lauantaihin. Aloituspaikkoja 3,5–4-vuotiseen koulutukseen tulee 20.
https://www.samk.fi/opiskelu/hae-opiskelijaksi/elintarvikeinsinoori/