Yrittäjäksi Satakuntaan

Nakkila-Works-Oy4_print-Antti-Partanen-2016

Edulliset kustannukset, suuri valikoima toimitiloja ja tontteja sekä mahdollisuuksien kirjo houkuttelevat yrittäjiä Satakuntaan. Meiltä saat lähtökohdat menestyksekkäälle liiketoiminnalle. Teemme parhaamme auttaaksemme sinua kohtaamisissasi haasteissa – olit sitten aloitteleva tai kokenut yrittäjä. Kattavat palvelumme tukevat yrityksen perustamisessa, oikean sijainnin löytämisessä ja toiminnan edistämisessä. Satakunnassa yrittäjistä pidetään hyvää huolta!

Satakunnan Yrittäjät

Satakunnan Yrittäjien tehtävänä on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä. Saat vinkkejä ja apua yritystoimintaan sekä voit hakea yrityksellesi jatkajaa. Verkkosivuilta löydät monipuolisesti tietoa yrittämisestä Satakunnassa ja Suomessa. Yrityshaun avulla etsit helposti yrityksiä elinkeinoelämän kaikilta toimialoilta, maamme jokaisesta kunnasta.
>> Satakunnan Yrittäjät

Prizztech Oy

Haluaisitko apua yrityksen perustamisessa, sijoittumisessa, kehittämisessä tai yrittäjyyden edistämisessä? Prizztech Oy tarjoaa palveluita yrittäjien ja yritysten tarpeisiin, kattaen yritystoiminnan koko elinkaaren. Tarjolla on yrittäjyyskoulutusta, rahoitusneuvontaa sekä henkilökohtaista neuvontaa niin suunnittelu-, perustamis- kuin ostovaiheessakin. Neuvonta on maksutonta. Yhtiön päätehtävänä on elinkeinoelämän kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten parantaminen. Löydät kaikki palvelut helposti samasta osoitteesta!
>> Prizztech Oy

Satakunnan kauppakamari ja Rauman kauppakamari

Kauppakamarit edistävät toimialueensa elinkeinoelämän yrittäjyyttä, kansainvälistymistä ja toimintaedellytyksiä. Ne tarjoavat jäsenistölleen koulutus-, tiedotus- sekä neuvontapalveluita. Organisaatiot valvovat myös elinkeinoelämän etuja ja ovat mukana edistämässä alueensa eri toimijoiden verkostoitumista.
>> Satakunnan kauppakamari
>> Rauman kauppakamari

Rauma cleantech

Rauma cleantech -katalogi sisältää 30 esittelyä yrityksistä, jotka edustavat raumalaista ympäristöalan osaamista. Lisäksi esillä on Rauman ympäristöystävällisiä teollisuuspuistoja sekä yleistietoa muun muassa Rauman kaupungin toteuttamasta hiilineutraalit kunnat- eli Hinku-toiminnasta.

Rauma cleantech -catalogue in English
Rauma cleantech -catalogue in Chinese

Satakanta

Maksuton yrityshakemisto Satakanta on tarkoitettu Satakunnassa toimiville yrityksille. Sen pyrkimyksenä on helpottaa yritysten välistä verkostoitumista. Yritykset voivat lisätä ja päivittää tietojaan palveluun maksuttomasti. Etsi hakemiston avulla asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai kontakteja liiketoimintasi tueksi!
>> Satakanta

Satamittari

Satamittarista löydät Satakuntaa koskevaa tutkimus-, tilasto- ja ennakointitietoa. Julkisen tietopankin tehtävänä on tarjota Satakunnan kehitykseen liittyvää informaatiota, sekä tarkastella alueen elinkeinoelämän kehitystä. Etsi tietoa toimialoista, työmarkkinoista, väestöstä tai vaikka kilpailukyvystä!
>> Satamittari

Apparaatti

Apparaatti toimii linkkinä yritysten ja korkeakouluopiskelijoiden välillä. Se on kohtaamispaikka, jonka pyrkimyksenä on saada opiskelijat ja yritykset työskentelemään yhdessä. Yhdistämällä yritysten tuote- ja palveluideat opiskelijoiden tietotaitoon, saadaan innovatiivista toimintaa. Apparaatti yhdistää ideat oikeiden osaajien kanssa!
>> Apparaatti