Yksilöllistä asumista

1_asuminen_KuukkariPori-Heinäkuu2015-Web-005

Etsitkö asuntoa tai tonttia Satakunnasta? Meiltä löydät valinnanvaraa järven rannalta, keskustan palveluiden ääreltä ja metsämaiseman keskeltä. Jokaisella Satakunnan kunnalla on omat erikoispiirteensä ja ominaisuutensa – jotkut ovat tunnettuja vesialueistaan ja toiset rikkaasta historiastaan. Yhteistä kaikille kuitenkin on, että ne tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia kulttuuriin, vapaa-ajan harrastuksiin ja elämiseen. Tutustu lisää kuntien omiin identiteetteihin!

 

Tervetuloa rakastumaan Poriin

Ei kenelläkään ole aikaa kuunnella jaarittelua ominaisuuksista, joita jokainen Porin kokoluokan merenrantakaupunki voisi luetella itsestään – järkisyitä on ennenkin keksitty vasta sitten, kun lempi on jo roihahtanut. Älä siis pelkää – heittäydy, rakastu ja mietitään sitten myöhemmin mitä tuli tehtyä. Lue lisää Porin palveluista ja asumisesta.

Tervetuloa viettämään luonnikasta elämää Raumalla!

Rauman korkeatasoiset palvelut ja edullinen verotus ovat kaupungin vahvuuksia. Palvelut ovat mallikelpoisessa kunnossa ja asukkaat voivat turvallisin mielin rakentaa tulevaisuuttaan. Raumalaiset ovat todella onnekkaita, sillä pitkä kaupunkikulttuuri, kaksi maailmanperintökohdetta ja meren läheisyys tarjoavat ainutkertaiset puitteet asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Rauman palveluista ja asumisesta.

Asunnot ja tontit

Asunnonvälityssivustoilta löydät monimuotoista tarjontaa Satakunnassa myytävänä olevista huoneistoista, taloista, tonteista, toimitiloista sekä mökeistä. Kuntien nettisivuilta löydät ajankohtaista tietoa vapaista tonteista sekä rakennuspaikoista.

>> Oikotie
>> Etuovi
>> Jokakoti
>> Tori.fi

Vapaa-ajan asunnot

Länsirannikon helmenä Satakunnasta löytyy myös useita vapaa-ajan asuntoja. Monimuotoinen luonto houkuttelee uusia asukkaita jatkuvasti. Vaikka kesämökkien määrä lisääntyykin vuosi vuodelta, löytyy meiltä tilaa myös sinun tarpeisiisi. Merenrannat, järvimaisemat ja luontoidyllit odottavat sinua Satakunnassa!

Läheinen ja vaihtelevainen luonto tarjoaa myös monipuolisesti aktiviteetteja vapaa-ajalle.  Kalastus- ja uintimahdollisuudet piristävät lomaasi ja retkeily metsämaisemissa rentouttaa mökkireissua. Muista siis hyödyntää Satakunnan runsaat palvelut ja virikemahdollisuudet, ne tekevät vapaa-ajan asumisesta entistäkin mieluisampaa.

Elinvoimaisia kyliä ja idyllinen maaseutu

Maaseudun rauha ja sen tarjoamat mahdollisuudet houkuttelevat. Asuminen on tilavaa ja edullista. Lähtökohtana on turvata arjen sujuvuus sekä peruspalveluiden saatavuus lähellä. Uudet asukkaat nähdään voimavarana, oli kyseessä sitten vakituiset tai vapaa-ajan asukkaat.

Satakunnasta löytyy useita ainutlaatuisia kyliä. Vahvat paikalliskulttuurit tukevat kylien toimintaa ja elinvoimaisuutta sekä vaikuttavat positiivisesti elämiseen maaseudulla. Tapahtumat ovat hyvä esimerkki paikallisen kulttuurin sekä kylien ja kaupunkien välisen vuorovaikutuksen edistämisestä.

Elinvoimaisen maaseudun avainsanana on yhteistyö. Paikallinen kylätoiminta ja SataKylät ry:n toiminta onkin Satakunnassa pääsääntöisesti aktiivista. Jatkuvalla toiminnalla saadaan aikaan elinympäristöjä ja yhteisöjä, jotka vetävät puoleensa uusia asukkaita. Kulttuurimaisemat, hyvät tieyhteydet, kyläkoulut sekä tehokkaat tietoliikenneyhteydet houkuttelevat erityisesti lapsiperheitä maaseudulle.