Urheilullinen Jämi

9_luonto_Jami

Jämijärvellä, Pohjois-Satakunnassa, sijaitsee Jämi, joka tarjoaa elämyksiä luonnon ja liikunnan parissa ympäri vuoden. Hiihdä, vaella tai ihastele maisemia laskuvarjolla laskeutuessasi, Jämin tarjonta on monipuolinen.

Jämi – aktiviteetteja, luontoa ja hyvinvointia

Jämi on jokaisen matkailijan unelma. Sen laajalta alueelta löytyy kirjo erilaisia aktiviteetteja, majoitusmahdollisuuksia ja kokoustiloja. – Jämikeskus neuvoo, tarjoaa ja vuokraa Jämin palveluita. Voit tulla vaikka hiihtämään hiihtotunneliin tai järjestää urheiluleirin, Jämikeskuksen myyntipäällikkö Sirpa Kuivanen tiivistää.

Alueella järjestetään myös useita tapahtumia – jokavuotisia ovat Jämi Fly In, Jämi 147 sekä Jämin Joulukylä toreineen ja kynttiläkulkueineen.
– Torilta voi hankkia joulun ruoat ja leivonnaiset, joulukoristeet ja lahjatavarat, Sirpa vinkkaa ja kertoo, että yhä useammat ulkomaalaiset ovat löytäneet Jämin tapahtumien ja urheilukisojen ansiosta.

Suurin valtti on monipuolinen luonto

Suurin Jämin valteista on kuitenkin monipuolinen luonto. Helppokulkuinen kangasmaasto houkuttelee liikkumaan ja raikas metsä lähteineen sopii virkistäytymiseen.
– Suosituimpia palveluita ovat kesällä muun muassa ohjatusti liikkuminen kuten frisbeegolf tai melontaretki kokouksen ohessa sekä monipuolisesti ilmailu.
Kalaisa ja kirkasvetinen Jämijärvi on myös matkailijoiden mieleen. Sen rannalta löytyvät majoitusvaihtoehdot houkuttelevat hiekkarannallaan sekä kauniilla harjumaisemillaan ja luontopoluillaan aktiivisia lomanviettäjiä.

Jämijärven talkoohenki ja tahto kehittää Jämiä saa Sirpalta kiitosta. Uusille asiakkaille Sirpalla on selvä viesti.
– Meillä voit kokea luonnon rauhan, majoittua mukavasti ja nykyaikaisesti sekä nauttia herkullista ruokaa. Tule isommallakin porukalla, suunnitellaan yhdessä teille tekemistä. Tervetuloa Jämille!

 

Teksti Essi Keskitalo, Kuvat Jämi84b- MTB ja Ilmari Mattila