Töihin Satakuntaan

1_TOIHIN_SataedunOpiskelija

Mitä sinä haluat työelämältä? Monipuoliset ja haasteelliset työmahdollisuudet odottavat sinua Satakunnassa. Lyhyiden etäisyyksien ansiosta työmatkasi sujuvat joustavasti. Yksi hyvinvointimme kulmakivistä on osaaminen. Meillä osataan yrittää ja kouluttaa tarvittaviin työtehtäviin. Satakunnasta löytyy taitajia monipuolisesti eri aloilta. Työelämä on elinvoimaista ja kasvuhakuista. Tarvitsemmekin jatkuvasti uutta työvoimaa ja osaavia työntekijöitä eri aloille. Oletko sinä yksi heistä?

SataIndustry

Satakunnan teollisuudella on loistava tulevaisuus. Suomen johtava teollisuusklusteri ulottuu Porin satamasta Huittisiin. Vyöhykkeen noin 850 teollisuus- ja suunnittelualan yritystä tarjoaa työtä 10 000 ihmiselle  Satakunnassa, mutta työllistävä kokonaisvaikutus on jopa 40 000 ihmistä! Satakunnan  teollisuusvyöhykkeen yritykset toimivat kestävän kehityksen  periaatteita noudattaen. Taloudellista kasvua luodaan vastuullisesti, ympäristö ja  yhteiskunta huomioiden. Innovatiivinen teollisuus tarjoaa entistä monipuolisempia kehitysmahdollisuuksia ja  urapolkuja ihmisille. On selvää, että teollisuuden työpaikkoihin tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa  osaavia ja sitoutuneita työntekijöitä. Klusterissa toimivat muun muassa Cimcorp, Insta Automation, Satmatic, Luvata, Boliden, Pori Offshore Constructions POC, Aurubis, Outotec ja Cupori. Lue lisää yritysten menestystarinoista SataIndustry -liitteestä (Alma Media 5.12.2018).

Robocoast-rekry

Satakunnan automaatio-, ohjelmointi- ja robotiikkayrityksissä on satoja avoimia työpaikkoja. Alueen yritykset tarjoavat ainutlaatuisia uramahdollisuuksia erityisesti ohjelmointi-, automaatio- ja robotiikka-alan insinööreille ja diplomi-insinööreille ja muille korkeasti koulutetuille osaajille.
>> Robocoast-rekry

Satasairaala

Satasairaala, Satakunnan sairaanhoitopiiri, tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitehtävissä ja monenlaisissa ison organisaation muissa tehtävissä. Potilaan hyvän hoidon takaamiseksi panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin. Mahdollisuus osallistua myös tutkimustoimintaan, johon tarjotaan vahva tuki.
>> Satasairaalan rekrytointi

Satakunnan TE-toimisto

Satakunnan työ- ja elinkeinotoimistojen toimipisteistä löydät reaaliaikaista tietoa työpaikoista. Tarvetta on kaikissa ammattiryhmissä! Lisäksi tarjolla on ohjeita työnhakijalle esimerkiksi urasuunnittelusta ja työvoimakoulutuksesta.
>> Satakunnan TE-toimisto
>> MOL.fi

Työnhakupalvelut

Seuraa työnhakupalveluita tai ota suoraan yhteyttä yrityksiin ja tarjoa osaamistasi.
>> Talent Center
>> Enersense Jobs
>> Oikotie
>> Uranus.fi
>> Monster
>> Duunitori
>> KuntaRekry