Tehtaanmymälät tutuiksi

ylakuva

Satakunta on Suomen teollistuneimpia maakuntia. Teollisuus työllistää maakuntamme asukkaita, mutta tarjoaa myös mukavia retkikohteita tehtaanmyymälöiden muodossa. Tutustu poimintoihin alla ja suuntaa visiitille paikallisen osaamisen ja edullisten löytöjen jäljille. 

Sinituote on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Kokemäellä, Sinituotteen omalla tehtaalla valmistetaan valtaosa SINI-tuotteista.

Kokemäen tehtaan yhteydessä palvelee myös Sinituotteen tehtaanmyymälä. Myymälästä voi hankkia niin SINI-välineitä siivoukseen, vaatehuoltoon ja kodin säilytykseen, KUNGS-autotarvikkeita kuin SAVU-savustuspussejakin.

Tehtaanmyymälässä voi tehdä löytöjä myös edullisista jäännöseristä ja valikoimista poistetuista tuotteista.

Isolle osalle SINI-tuotteista on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisesta alkuperästä.

Sinituotteen tehtaanmyymälä

Satakunnantie 119 B, 2 krs. (ei hissiä), 32800 Kokemäki
Avoinna tiistaisin 10–17
www.sinituote.fi/tehtaanmyymala

Hullulenkki on Kivikylän Kotipalvaamon aidolla leppäsavulla savustettu kypsä lenkkimakkara. Se on myös heidän Huittisissa sijaitseva tehtaanmyymälänsä, joka saattaa hyvinkin olla maailman suurin lenkki. Hullulenkki-tehtaanmyymälä on nimensä mukaisesti makkaran muotoinen, joten visiitti tänne kannattaa tehdä jo myymälän hullunkurisen ulkomuodon vuoksi.

Erikoisen ulkomuodon lisäksi ostoksille houkuttaa myymälän valikoima – tarjolla on päivittäin tuoretta, paikallista lihaa sekä herkullisia lihajalosteita.

Kivikylän tehtaanmyymälöistä löytyy myös uutuuksia ja koetuotteita, joita ei muista kaupoista vielä saa.

Huittisten Hullulenkki

Palvarinkatu 10, 32700 Huittinen
Arkisin 9–17, lounas arkisin 11-14
Lauantaisin 8–13
www.kivikylan.fi/tehtaanmyymalat-ja-lounas

Kun keskellä metsää vastaan tulee palvisaunan savuinen tuoksu, tietää, että Kivikylän Kotipalvaamon Lapin tehtaanmyymälä on jo lähellä. Täältä Kivikylän tarina on saanut alkunsa.

Yhdellä istumalla nautit lounaan ja ostat mukaan tuoreet, juuri leikatut lihat tai Kivikylän herkulliset nakit, makkarat ja muut jalosteet.

Tehtaanmyymälän tiskistä myydään myös suoraan saunasta, leppäsavun lämmöstä tuodut palvilihat.

Lapin tehtaanmyymälä

Savulaaksontie 121, 27230 Lappi
Arkisin 7–17, lounas arkisin 11–14
Lauantaisin 8–13
www.kivikylan.fi/tehtaanmyymalat-ja-lounas

Rauman Lapissa Eskimon tai nykyisin Fredmanin tehtaan yhteydessä sijaitsee tehtaanmyymälä. Täältä jokainen kotikokki löytää kulinaristisiin kokeiluihinsa soveltuvia Eskimo-työvälineitä tai ammattilaisille suunnattuja Fredman-tuotteita.

Myymälästä voi tehdä tuotelöytöjä, joita vähittäismyymälöistä ei saa hankittua. Myös edulliset II-laadun tuotteet sekä satunnaisesti myynnissä olevat poistomyyntierät ovat suosittuja.

Tehtaanmyymälä toivottaa tervetulleeksi isotkin seurueet. Jotta myymälän hyllyt saadaan ennen ryhmän tuloa täytettyä Eskimo-työvälineistä notkuviksi, toivoo myymälän väki saavansa tulosta ilmoituksen etukäteen.

Fredman tehtaanmyymälä

Eurajoentie 10, 27230 Lappi
Ma–pe klo 10–17, kesäkuun ajan (1.-30.6.): ma 10–17, ti, ke, to 9–17, pe 10–17
fredmangroup.com/operations/fredman-tehtaanmyymala/

Eurassa, Biolanin pääkonttorin yhteydessä palvelee kevät- ja kesäaikaan jokaisen kotipuutarhurin ja ekologisesta asumisesta kiinnostuneen suosikkikohde – Biolanin Outlet-poistomyymälä.

Valmistaudu bongaamaan vaihtuvia tarjouksia ja edullisia puutarhatuote-eriä. Irtomullan lastauspäivät ovat keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. Muista vilkaista myös myymälän vieressä sijaitsevaa Biolanin pääkonttoria, joka on arkkitehtuuriltaan varsin poikkeuksellinen.

Biolanin Outlet-poistomyymälä
Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Ma–pe klo 9–17
Outlet-myymälä palvelee jälleen

 

Tekstien koonti Kreetta Haaslahti Kuvat Julia Hannula & Mikael Leppäniemi.