Satakunnan seutukunnittaiset verkostoitumistilaisuudet kunnille ja kulttuuri- ja taidepalveluja tuottaville toimijoille

Satakuntaliiton koordinoima Ilon ja valon Satakunta - kuntien kulttuuritoiminnan alueellinen kehittämishanke järjestää marraskuussa seutukunnittaiset verkostoitumistilaisuudet tarkoituksenaan edistää kuntien sekä kulttuuri- ja taidepalveluja tuottavien toimijoiden yhteistyötä ja kumppanuutta.

Teksti seutukuntatilaisuuksista

Kulttuuri- ja taidepalveluja tuottava toimija:

Haluaisitko kertoa omasta toiminnastasi ja osaamisestasi, kiinnostaako verkostoituminen ja mahdollinen yhteistyö vaikkapa kunnan kanssa? Nyt siihen olisi mahdollisuus!

Tervetuloa kuulolle ja verkostoitumaan, samalla sinulla on mahdollisuus halutessasi kertoa omista kulttuuri- ja taidepalveluitasi!

Verkostoitumistilaisuudet järjestetään eri puolilla maakuntaa seuraavanlaisesti:

Ke 15.11.2023 klo 17-19 Villilän kartano, Villiläntie 1, 29250 Nakkila (ilmoittautuminen päättynyt)

Ti 21.11.2023 klo 17-19 Matkailukeskus Eteläpää, Eteläpääntie 2, 29810 Siikainen (ilmoittautuminen päättynyt)

To 23.11.2023 klo 17-19 Juhlatupa, Feelintie 3, 27510 Eura (ilmoittautuminen päättyy 20.11.2023)

Kiinnostuitko? Toimi siis näin:

Ilmoittaudu linkistä https://q.surveypal.com/Verkostoitumistilaisuudet-Satakunnassa, mihin tilaisuuteen haluat osallistua, voit osallistua, vaikka kaikkiin! Jos haluat esitellä omaa toimintaasi, voit kertoa sen etukäteen ilmoittautumislomakkeella. Lisäksi voit tuoda esille, onko sinulla esim. tarvetta av-laitteiden käytölle, rekvisiittaa, johon tarvitaan tilaa, jne. Huomioitahan, että esittelyn ei kannata olla liian pitkä, jotta kaikki halukkaat saavat mahdollisuuden kertoa palveluistaan.

Tilaisuuden alussa paikalla olevat kunnat esittäytyvät, jonka jälkeen teillä on mahdollisuus esitellä toimintaanne. Tämän jälkeen voidaankin istua kaffekupposen äärelle verkostoitumaan.

Lisätietoja:

  • Jonna Fagerlund
    Jonna Fagerlund

    Hankekoordinaattori

    +358 44 711 4355
    etunimi.sukunimi@satakunta.fi