Interreg Central Baltic 2021-2027 rahoitusinfo -webinaari 27.4.

Satakuntaliitto järjestää torstaina 27.4. klo 9-10 rahoitusinfon, jossa Interreg Central Baltic -ohjelman Suomen kansallinen kontaktipiste Safira Schubak esittelee ohjelmaa. Tilaisuudessa kuullaan myös hanketoimijan kokemuksia Central Baltic -ohjelman hankkeisiin osallistumisesta.

Interreg Central Baltic 2021-2027; rahoitusinfo -webinaari 27.4. klo 9-10

Kaikki kansainvälisestä hanketoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita webinaariin

Webinaarin tarkoituksena on antaa myös uusille hanketoimijoille tietoa ohjelman tarjoamista mahdollisuuksista. Tilaisuudessa käydään läpi erityisesti ohjelman syksyllä avautuvaa hakukierrosta, joka on kohdistettu pelkästään pienhankkeille (kokonaisbudjetti max. 213 550 € ja kesto max. 18 kk). Pienhankkeet ovat hyvä matalan kynnyksen mahdollisuus päästä kiinni kansainväliseen yhteistyöhön.

Pienhankehaku (25.9.-16.10.2023) on suunnattu ohjelmatavoitteisiin 6 ja 7

Ohjelmatavoite 6 on ”Paremmat työllistymismahdollisuudet työmarkkinoilla”. Potentiaalisia partnereita ovat organisaatiot, joilla on pätevyyttä ja kokemusta työmarkkinoilta, työntekijöitä ja työnantajia edustavat järjestöt, viranomaiset, heikommassa asemassa olevia ryhmiä edustavat järjestöt sekä organisaatiot, joilla on osaamista ja kokemusta yrittäjyydestä.

Ohjelmatavoite 7 on ”Paremmat julkiset kansalaisratkaisut ja -palvelut”. Potentiaalisia partnereita ovat kansallisen, alueellisen ja paikallisen tason julkisen sektorin organisaatiot.

Ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: tiina.palonen-roihupalo(at)satakunta.fi 25.4. mennessä. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Lisätiedot:

Lisätietoa ohjelmasta ja avautuvasta hausta löydät Central Baltic -sivustolta