Ehdotuksia ihanien päivien viettoon

4_luonto_Elina-Manninen

Me kaikki pidämme säästöistä. Kaksi yhden hinnalla -tarjoukset vetävät puoleensa ja kaupan päälle tuleva kahvi lämmittää mieltä sekä kehoa. Tiesitkö, että Satakunnan luonto mahdollistaa useita aktiviteetteja halvalla, ilman lompakon keventymistä? Nyt silmät auki ja korvat hörölle! Tässä ne tulevat – harrastuskohteet sinulle Satakuntaan pikkurahalla!

Tutki ajan muokkaamaa kulttuurimaisemaa

Saavatko historia ja arkkitehtuuri sydämesi sykkimään? Tänään on onnen päiväsi – Satakunta on täynnä upeaa kulttuuriympäristöä! Lähde seikkailulle kaupunkien kaduille ja laaksojen lakeuksille. Ihastele kauniita rakennuksiamme ja tarinoita niiden takana. Tee tutkimusmatka pronssikauden hautaröykkiöille maailmanperintökohde Sammallahdenmäelle tai Vanhaan Raumaan. Anna Noormarkun ja Kauttuan ruukkialueiden lumota sinut kauneudellaan.  Ihastele arvokasta kulttuurimaisemaa ja mikä parasta – ilmaiseksi!
>>
Satakunnan Unescon maailmanperintökohteet
>>
Satakunnan arkkitehtuuri

Lähde piknikille luonnon helmaan

Piknikit ovat täydellinen ajanviettotapa kesäpäiville. Seura, auringonlämpö ja kiireettömyys luovat oivan tunnelman. Kaiken kruunaa hyvä musiikki – tässäpä siis vinkki sinulle tulevaa kesää varten! Pakkaa eväät ja viltit ja suuntaa mieleisellesi nurmikolle! Kuuntele luonnon ääniä, puheensorinaa, lasten leikkejä tai kaukaa kantautuvaa musiikkia.

Nauti merituulen vivahteista

Hengitä syvään ja tunne Selkämeren tuulahdukset kasvoillasi! Yyterin aallot kutsuvat sinut nauttimaan rantaelämästä kesäisin. Talvella voit napata allesi muovipussin ja laskea alas lumen peittämiltä dyyneiltä. Rannikkoseutu tarjoaa myös mitä kauneimpia kuvauskohteita. Sieppaa kamera kaulaasi ja ihaile Mäntyluodon Kallon sileitä kallioita linssin lävitse. Mikä tahansa on mahdollista merituulen puhaltaessa!
>> Selkämeren aarreaitta

Ihastele taidetta Kankaanpäässä

Taide ei ole tarkoitettu vain neljän seinän sisällä ihailtavaksi. Sivistä itseäsi ja lähde reissulle Kankaanpäähän! Taidepolkua pitkin kuljet kaupunkimiljöössä raikasta ilmaa hengittäen ja taideteosten kirjoa samalla ihastellen.
>> 
Taidepolku

Innostu luonnon antimien keräilystä

Luonnosta löydät monta oivaa kohdetta keräilyharrastukselle. Jokamiehenoikeuksilla poimit kantarellit metsämaastosta ja napsit talteen lakat sekä mustikat. Keräily voi olla myös aineetonta – kokeile vaikka lintubongausta. Kirjaa havainnot vihkoosi ja katso kuinka monta jalohaikaraa ehdit haalia kokoelmaasi vuoden aikana!
>> Aktiviteetit Satakunnassa

Matkalle Satakuntaan

Aisti aalto Pyhäjärviseudun monipuolisten vesistöjen ja Alvar Aallon arkkitehtuurin parissa! Alueen rikas esihistoria sekä luonnon kauneimmat aarteet vievät sinut elämysten pariin. Pyhäjärviseutu tarjoaa elämyksiä kaikilla aisteilla!
Näe ja koe Satakunnan runsaat vesistöt, kulttuuripalvelut ja luonnon ihmeet. Vieraile tapahtumissa, ihastu Raumaan ja ui Yyterissä. Satakunnasta löytyy jokaiselle jotakin sekä mielenkiintoista tekemistä koko vuodeksi!
>> Visit Pyhäjärviseutu
>> Visit Rauma
>> Visit Pori
>> Visit Satakunta
>> Jämi