Ammattikoulutus

3_SATAEDU_SataedunOpiskelija

Mitä yhteistä on sisustusompelijalla, laborantilla, lentäjällä ja leipuri-kondiittorilla? Kaikki ovat koulutusmahdollisuuksia Satakunnassa! Ammatillinen koulutus avaa ovet työmaailmaan ja jatko-opintoihin. Tutustu lisää Satakunnan tarjontaan ja aloita tulevaisuutesi suunnittelu tänään!

Sataedu

Sataedu eli Satakunnan koulutusyhtymä tarjoaa ammatillista peruskoulutusta kuudella eri paikkakunnalla. Lisäksi Sataedussa voi suorittaa erilaisia täydennys- ja lisäkoulutuksia ensiapuopetuksesta maahanmuuttajakoulutukseen. Koulutusta järjestetään monimuotoisesti päivä-, ilta-, oppisopimus- ja työvoimakoulutuksena sekä työttömyysetuudella.
>> Sataedu

WinNova

WinNova on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa nuorille, aikuisille ja työelämälle laadukkaita ja monipuolisia urapolkuja. Tarjolla on kymmeniä ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta. Oppilaitos toimii mm. Porissa, Raumalla ja Ulvilassa. Hae omasi!
>> WinNova

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto on ammatillinen oppilaitos. Sen koulutusaloja ovat luonnontieteiden ala, luonnonvara- ja ympäristöala, tekniikan ja liikenteen ala sekä yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala. Oppilaitoksen toimipisteet ovat Huittisissa ja Kokemäellä.
>> 
Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön, jossa korostuu ihmisen elinikäisen kasvun ja oppimisen periaate, lähimmäisen arvostus, suvaitsevaisuus ja yhteisöllisyys sekä monimuotoisen kulttuuriperinnön arvostaminen. Kankaanpään opistolla on erittäin monipuolinen koulutustarjonta. Koulutuksia järjestetään Kankaanpään ja Tampereen toimipisteiden lisäksi mm. Porissa ja Turussa. Tutustu valikoimaan ja tee valintasi!
>> 
Kankaanpään opisto

Suomen Ilmailuopisto

Porissa kouluttaa ammattilentäjiä Suomen liikenneilmailun tarpeisiin. Koulutus on ammatillista aikuiskoulutusta. Opetus täyttää ilmailualan kansainväliset säännökset ja Suomen lainsäädännössä asetetut vaatimukset sekä lentoyhtiöiden ja valtion koulutukselle asettamat vaatimukset.
>> 
Suomen Ilmailuopisto

Palmgren konservatorio

Palmgren konservatoriossa voi suorittaa musiikkialan perustutkinnon. Oppilaitoksesta voi valmistua klassisen ja rytmimusiikin soittajiksi, laulajiksi ja teknologeiksi. Konservatoriossa toimii myös aikuisopisto ja avoimen opetusohjelman osasto.
>> 
Palmgren konservatorio

Satakunnan oppisopimuskeskus

Oppisopimuskoulutuksella tarkoitetaan määräaikaiseen työsuhteeseen perustuvaa ammatillista koulutusta, jota täydennetään tietopuolisilla kursseilla oppilaitoksessa. Se soveltuu nuorille ja aikuisille. Oppisopimuksena voidaan suorittaa useita eri alojen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Koulutuksen kesto, sisältö ja laajuus määritellään koulutuksen alussa laadittuun yksilölliseen suunnitelmaan.
>> Satakunnan oppisopimuskeskus