Urheilutapahtumia

3_urheilutapahtuma_paakuva

Onko lajisi pyöräily vai patikointi? Nautitko enemmän penkkiurheilusta tai lentonäytöksistä? Satakunta mahdollistaa monipuoliset ilmailu- ja urheilutapahtumat ympäri vuoden. Tutustu valikoimaan sivuillamme ja merkitse mielenkiintoisimmat tilaisuudet kalenteriisi!

Jämi Fly In

Jämi Fly In on Suomen ilmailuliiton jäsenyhdistyksen järjestämä ja tarjoaa kävijälleen jännitystä lentonäytöksien, lentokoneiden ja härveleiden muodossa. Tapahtuma on merkittävä Suomessa ja kansainvälisesti, sillä se kerää yhteen alan merkittäviä tahoja ja tekijöitä Satakuntaan. Tule kansainväliseen ilmailutapahtumaan ihailemaan koneita, lentäjiä, näyttelyitä ja paljon muuta! Joko tänä vuonna tempaudut mukaan ilmailun maailmaan?
>> Jämi Fly In

Pitsiturnaus

Pitsiturnaus on päivän kestävä jääkiekkoturnaus, joka järjestetään Raumalla kesällä. Perinteisesti Satakunnan omat joukkueet Porin Ässät ja Rauman Lukko ovat mukana. Tapahtuma perinteisesti on suosittu jääkiekkoharrastajien keskuudessa, ja jäähalli saattaakin olla loppuunmyyty kesähelteillä! Ilmapiiri on leppoisan utelias kannattajien tutkaillessa suosikkijoukkueitaan uuden kauden kynnyksellä joukkueiden testatessa taitojaan. Vietä päivä jääkiekon parissa ja kannusta suosikkisi voittoon!
>> Pitsiturnaus

Huovinretken kuntotapahtumat

Hyppää suksille, polkupyörän selkään tai tossuille ja tule nauttimaan! Kauniit maisemat yhdistettynä kiireettömään liikuntaan tekevät kuntotapahtumista sinulle mieltä virkistävän kokonaisuuden. Näissä tapahtumissa ei aikaa mitata kellolla, vaan osallistuminen tapahtuu liikunnan ilosta. Kolmen pääretken, latu-, pyörä- ja polkuretkien, lisäksi järjestetään vuosittain muun muassa kuutamohiihtoa, lentopalloa ja lapsiperheille perheretkitapahtumia. Näistä löytyy varmasti sopiva!
>> Huovinretken kuntotapahtumat       

Pitkis-Sport

Pitkis-Sport on Suomen suurin liikuntaleiri. Supersuositun leirin ympärille rakentuu ympäri vuoden järjestettäviä liikuntatapahtumia sporttikerhoista seikkailupäiviin eli kokonainen Pitkis-liikuntaperhe: Perhe-Pitkis, mini-pitkis, urheilukoulut, sporttikiertue, lajikoulu… Huh, tekemistä vaikka kuinka! Pitkis siis tarjoaa liikuntaa satakuntalaisille ja kauempaankin tulleille ympäri vuoden tarkoituksena tutustuttaa kaikkia eri liikuntalajien saloihin. Tapahtumiin osallistuu tuhansia lapsia ja nuoria vuosittain. Tutustu lisää Pitkis-Sportin monipuoliseen valikoimaan ja tule viihtymään liikunnan parissa!
>> Pitkis-Sport

Satakuntalaisia urheiluseuroja

Satakunnasta löyty myös useita kansallisesti korkealla tasolla  pelaavia eri lajien urheilu seuroja. Näiden ottelut ovat usein suuria tapahtumia. Suurimpia seuroja on Porin Ässät ja Rauman Lukko. Molempien kotipelit ja etenkin paikalliskampailut ovat maakunnan suurimpia urheilutapahtumia. Alla listattu Satakuntalaisia urheiluseuroja. Linkeistä löytyy lisätietoa ja esimerkiksi seurojen ottelukalenterit.

>>Porin  Ässät

>> Rauman Lukko

>>Musan Salama

>>FC Jazz

>>FBT Karhut

>>Pallo-Iirot