Teatterielämyksiä

4_Teatteri_Janne_Alhonpabeabe (1)

Teatterielämykset koskettavat, ilahduttavat ja herättävät ajatuksia. Joskus ne saavat sinut nauramaan, joskus itkemään. Satakunta tarjoaa monipuolisesti teatterikokemuksia ympäri vuoden. Tutustu lisää tarjontaan ja varaa lippusi näytöksiin! Kutsumme sinut viihtymään ja nauttimaan Satakunnan teattereiden parissa!

Porin teatteri

Tervetuloa Suomen vanhimpaan suomenkieliseen ammattiteatteriin! Komea ulkoasu kätkee sisälleen ohjelmistoltaan monipuolisen Satakunnan johtavan teatterin. Valitse valikoimasta farssi tai draama, vietä väliaika ravintolapalveluista nauttien ja viimeistele elämyksesi näytelmästä keskustellen teatterin upeissa tiloissa.

>> Porin teatteri

Rauman kaupunginteatteri

Rauman kaupunginteatteri tarjoaa kävijälleen kulttuuria ja kokemuksia! Runsaasta valikoimasta löydät kaikkea musiikkikomedioista jännittäviin draamoihin. Teatteritoimintaan kuuluu myös ravintola ja pukuvuokraamo. Tule nauttimaan Rauman teatteritarjonnasta!

>> Rauman kaupunginteatteri

 

Rakastajat-teatteri

Satakunnan ainoa vapaa ammattiteatteriryhmä, tarjoaa unohtumattomia kokemuksia. Rohkeaa ja ajatuksia herättävää teatteria näytetään kahdella eri näyttämöllä, Porin keskustassa ja Porin Puuvillassa Kehräämöllä. Vierailunäytöksiä, stand-upia, konsertteja, tempauksia – aina uutta ja yllättävää. Rakastajat-teatteri järjestää myös suosittua Lainsuojattomat-festivaalia.

>> Rakastajat-teatteri

 

Kesäteatterit

Satakunnasta löytyy useita kesäteattereita! Voit kiertää koko maakunnan kiertämällä esitykset. Vietä kaunis kesäpäivä kulttuurielämyksistä nauttien luonnon keskellä; Merikarvialla pääset kokemaan teatterielämyksen meren pauhussa. Talvikaudella voi uppoutua vaikkapa musikaalielämykseen Luvian Tasalassa.

>> Satakunnan kesäteatterit

 

Porin ylioppilasteatteri

Porin ylioppilasteatterin näytelmät ovat yhdistelmä erilaisia ilmaisunmuotoja ja provosoivia aiheita. Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden toimesta perustettu teatteri esittää teoksiaan Porin keskustassa ja sen tuntumassa. Nuorilla aikuisilla on mahdollisuus myös itse lähteä mukaan teatteritoimintaan!

>> Porin ylioppilasteatteri