Musiikkitapahtumat

2_musiikki_ArtoTakala_paakuva

Poppia ja rockia, klassista ja kansainvälistä, vanhoja klassikoita sekä uusia hittejä. Millaiset sävelet iskevät sinuun? Erilaiset musiikkitapahtumat täyttävät Satakunnan ympäri vuoden. Tule tekemään uusia musiikkilöytöjä tai fiilistelemään vanhoja suosikkejasi.

Pori Jazz

Legendaarinen, kansainvälinen musiikkifestivaali Pori Jazz tekee Porista Suomen keskuksen heinäkuussa. Jazzin ohella tapahtumassa nähdään bluesin, popin, reggaen kuin rockinkin tähtiä Suomesta ja ulkomailta. Poikkea jazzkadulla sekä nauti ilmaiskonserteista ja rennosta tunnelmasta uniikissa kesämiljöössä. Tapahtumaa ja nähtävää riittää kaikenikäisille! 

>> Pori Jazz Festival

 

Porispere

Porispere on rockfestivaali porilaisella hulluudella maustettuna. Kolmipäiväinen tapahtuma kerää sekalaisen joukon eri musiikkityylien edustajia metallista poppiin. Sunnuntaina vietetään perhepäivää.

>> Porispere

 

Rauma Blues

Rauma Blues tarjoaa kävijöilleen blues-musiikin parhaita Suomesta ja ulkomailta. Tapahtuma on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa blueskansan joukossa. Rauma Bluesin letkeä meininki iskee niin nuoriin kuin vanhempiinkin.

>> Rauma Blues

KarmaRock

Maj Karma -yhtyeen perustama musiikkifestivaali järjestetään Harjavallassa. Päivän kestävässä tapahtumassa kuullaan rockin lahjakkuuksia laidasta laitaan. Kooltaan KarmaRock on kaltaisiaan pienempi, joten osta lippusi ajoissa ja tule nauttimaan kotoisasta tunnelmasta!

>> KarmaRock

Rauma Festivo

Tekisikö mielesi kamarimusiikkia? Rauma Festivo tarjoaa klassisen musiikin suomalaisia ja kansainvälisiä nimiä Rauman vanhassa kaupungissa. Musiikki soi uniikissa ympäristössä kaduilla, kirkoissa, saleissa kuin pihoillakin.

>> Rauma Festivo

Satasoitto

Sydän-Satakunnassa, Harjavallan ja Kokemäen alueella, päästään nauttimaan kamari- ja puhallinmusiikista. Ohjelmaa on luvassa klassisen musiikin konserteista viihde- ja koko perheen konsertteihin. Myös ilmaiskonsertteja! Tule nauttimaan Satasoitosta maalaismiljööseen!

>> Satasoitto

Palmgren-festivaali

Palmgren-festivaali tekee tunnetuksi porilaissyntyisen säveltäjän ja pianistin Selim Palmgrenin musiikkia. Festivaalin aikana kävijät voivat kuunnella musiikkielämyksiä, puhetta musiikista ja vierailla musiikkikirpputorilla tekemässä löytöjä.

>> Palmgren-festivaali

Pori on the Rocks

Tapahtuma esittelee rockin ystäville porilaisen musiikin parhaimmistoa. Kahden päivän aikana kuullaan kymmeniä yhtyeitä ja nautitaan Pori-rockin uudesta aallosta. Porilainen rock jatkaa voittokulkuaan!

>> Pori on the Rocks

Sieravuoren Juhannus

Huippuartistit ja järvimaisemat yhdistettynä rentoon tunnelmaan tekevät Sieravuoren Juhannuksen. Alueelta löytyvät laadukkaat ravintolat, laajat yöpymisalueet ja perinteinen juhannussauna varmistavat sen, että keskikesän juhlasta tulee ikimuistoinen! Sieravuoren vesiurheilukeskus on Suomen oloissa ainutlaatuinen ja tarjoaa tasokkaat puitteet harrastaa useita eri vesiurheilulajeja.

 >> Sieravuoren Juhannus

Raumanmeren Juhannus

Legendaarinen Raumanmeren Juhannus Rauman Otanlahdessa – kansainvälinen ja upean moderni juhannusjuhla. Ohjelmistossa on kansainvälisiä huippuartisteja elektronisen tanssimusiikin saralta sekä muiden musiikkigenrejen edustajia. Let the party begin!

>> Raumanmeren Juhannus

Kirvatsin Jytä

Vuodesta 2015 asti järjestetty Kirvatsin Jytä kerää musiikinystävät kuuntelemaan vanhoja klassikoita ja tapaamaan ystäviä tuttuun maisemaan. Vuosi vuodelta yhä suositumpi ja kasvava tapahtuma järjestetään loppukesästä Porin Kirjurinluodossa.

>> Kirvatsin Jytä

Vastavirtarock

Maksuton rockfestivaali on järjestetty Kokemäellä jo vuodesta 2003 asti.

>> Vastavirtarock

Rock in the city Pori ja Rauma

Suomessa usealla paikkakunnalla järjestettävä rock festivaali. Vuonna 2021 festivaali järjestetään Raumalla 18-19.6 ja Porissa 20-21.8.

>> Rock in the city Rauma

>> Rock in the city Pori