Klubeja ja musiikkia

Erola-Jan-13

Kuuntele kuumimmat hitit yökerhon tanssilattialla, nauti live-esiintyjistä ja tutustu paikallisiin bändeihin. Satakunnan yöelämä on yhdistelmä hauskanpitoa, musiikkia ja tunnelmaa. Tutustu lisää tarjontaan!

Domino Rauma

Viikonlopun juhlatunnelma löytyy Dominosta! Rauman keskustan sydämessä sijaitsevan yökerhon kanssa samassa rakennuksessa toimii myös ruokaravintola Mr. Jones ja hotelli Raumanlinna. Yhdistät siis illan viihdetarjonnan helposti ruokailuun ja yöpymiseen. Elävästä musiikista Dominossa vastaa suomalaiset lista-artistit sekä perinteisemmät klassikot.

>> Domino Rauma

Punainen Kukko Pori

Kävijöiden kesken PK:na tunnettu tanssiravintola ja yökerho löytyy Porin puistojen risteyksestä. Punaisesta Kukosta löydät isoja tanssiparketteja, erilaisia musiikkityylejä ja kävijöitä useista ikäluokista. Live-musiikista huolehtivat suomalaiset popin ja iskelmän kirkkaimmat tähdet.

>> Punainen Kukko Pori

Yyterin Kylpylähotelli Pori

Majoitus- ja kylpyläpalvelujen lisäksi Yyterin kylpylähotellissa järjestetään myös erilaisia musiikkitapahtumia. Esiintyjät Suomesta ja ulkomailta laittavat vipinää tanssiväen jalkoihin. Yyteristä löydät lisäksi karaokeyökerhon, joka on oiva paikka laulutaitojen verestämiseen.

>> Yyterin Kylpylähotelli Pori

Villi Nightclub Kankaanpää

Sykkivä yökerho kaupungin sydämessä tarjoaa sinulle erinomaisia elämyksiä, olitpa sitten liikkeellä yksin tai ystävien kanssa. Bilemusiikista vastaavat ammattitaitoiset dj:t jotka soittavat uusimmat uutuudet ja parhaat klassikot disco ja clubimusiikista. Lisämaustetta bileiltoihin tuovat taatusti vauhdikkaat livekeikat ja teemabileet.

>> Villi Nightclub Kankaanpää

Heidis`s Bier Bar Pori

After ski tyylinen baari Porin keskustassa, jossa lauletaan saksalaisten, pohjoismaalaisten ja kansainväisten hittien tahtiin.

>>Heidis`s Bier Bar Pori

Jimmy’s Pori

Porin keskustassa isokarhun kauppakeskuksessa toimiva ravintolamaailma. Ravintolamaailma koostuu kolmesta osasta Street bistro baarista, Studio Night Clubista ja Roof Lounge & Clubista kattoterasseineen.

>>Jimmy’s Pori

Ravintola kallio Rauma

Raumalla sijaitseva yökerho, josta löytyy karaokea, biljardia ja live-artisteja.

>>Ravintola kallio Rauma