Joulun aikaan

7_joulunaikaan_Tarmo-Thorström_paakuva

Ajattomien joululaulujen ja lämpimän markkinatunnelman lisäksi Satakunta tarjoaa paljon tapahtumaa joulun aikaan. Tule tervehtimään pukkia Jämin Joulukylään tai kannusta omaa tonttuasi Säkylän joulupukkijuoksussa. Mikä saa sinut joulutunnelmaan?

Vanhan Rauman joulutapahtumat

Vanha Rauma kutsuu sinut joulun lämminhenkiseen tunnelmaan. Koe maailmanperintökohteen ainutlaatuinen miljöö, nauti kiireettömästä ilmapiiristä ja joulutorin antimista.

>> Vanhan Rauman joulutapahtumat


Jämin Joulukylä

Jämin Joulukylä on tapahtuma koko perheelle! Joulutorilta löydät herkullisimmat leivonnaiset ja yksilölliset käsityöt sekä lahjatavarat. Voit myös tulla seuraamaan kynttiläkulkuetta ja tapaamaan joulupukkia!

>> Jämin Joulukylä

 

Joulupukkijuoksu Säkylässä

Vedä punanuttu päähäsi ja tule Säkylän hyväntekeväisyystapahtumaan. Joulupukkijuoksuun voivat osallistua kaikki tontuista muoreihin, ikäluokasta riippumatta. 1,5 kilometrin matka taittuu nopeasti satojen muiden osanottajien joukossa.

>> Joulupukkijuoksu Säkylässä
>> Säkylän joulupukkijuoksun alkulämmittelyistä!

 

Leineperin joulumarkkinat

Leineperin joulumarkkinat on tunnelmallinen, perinteinen ja lämmin tapahtuma Kullaalla, Ulvilassa joulun alla. Tarjolla on lahjoja, ruokaa ja joulunodotusta.

>> Leineperin joulumarkkinat