Ilon ja valon Satakunta 23.9.-31.10.2024

Tuodaan yhdessä iloa ja valoa satakuntalaisille!

Ilon ja valon Satakunta -tapahtumaviikkojen ympyränmallinen tunnus, jossa silmää iskevä karhu sekä päivämäärät 23.9.-31.10.

Ilon ja Valon Satakunta tapahtumaviikot toteutetaan 23.9.-31.10.2024. Kutsumme kaikki satakuntalaiset toimijat mukaan maakunnalliseen tempaukseen. Tarkoituksenamme on tuoda mahdollisimman näkyvästi esille erilaisia tapahtumia, tilaisuuksia sekä ohjelmaa koko Satakunnan alueella. Kyseessä voi olla jokin jo vakiintunut tapahtuma, yksittäinen tapahtuma tai tapahtumien sarja tai vaikka ihan varta vasten Ilon ja valon Satakunta -kattoteeman alle suunniteltu tapahtuma. Tapahtumien teemat voivat liittyä esim. kulttuuriin, taiteeseen, harrastuksiin tai vapaa-ajanviettoon.

Ilon ja valon Satakunta -tapahtumaviikkojen kautta halutaan ennen kaikkea tuoda esille mukavia menovinkkejä syksyyn. Ilon ja valon tapahtumaviikkojen kautta tuodaan kulttuuriin ja taiteeseen liittyvää toimintaa, harrastuksia ja vapaa-ajan aktiviteetteja tunnetuksi ja lähemmäs asukkaita ja uusia yleisöjä.

Haastamme satakuntalaiset toimijat laajasti mukaan järjestämään kaikille avoimia tapahtumia. Esitellään kulttuuria ja taidetta, harrastusmahdollisuuksia ja yhteisöjä. Tapahtumia toivotaan kaikkialle Satakuntaan.

Ilon ja valon Satakunta -hanke viestii tapahtumaviikkojen tapahtumista eri kanavissa. Oman tapahtuman ilmoittaminen mukaan on maksutonta.

Ilmoittaudu mukaan Ilon ja valon Satakunta -tapahtumaviikoille:

Ilon ja valon Satakunta -materiaalit

Ilon ja valon Satakunta -tunnukset ja materiaalit ovat vapaasti tapahtumia järjestävien tahojen käytettävissä: Ilon ja valon Satakunta -tunnukset ja logot | Satakunta.fi

Logot ja tunnukset on suunnitellut ja toteuttanut graafinen suunnittelija Oskari Huhtanen.

  • Krista Tupala

    Krista Tupala

    Aluekehitysasiantuntija

    +358 44 711 4387
    etunimi.sukunimi@satakunta.fi

  • Jonna Fagerlund

    Jonna Fagerlund

    Hankekoordinaattori

    +358 44 711 4355
    etunimi.sukunimi@satakunta.fi