Haemme hallintopäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen

Hallintojohtajamme siirtyessä määräajaksi pääosin muihin tehtäviin haemme palvelukseemme määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka.

Hallintopäällikkö vastaa hallintojohtajan tukena talous- ja henkilöstöhallinnosta, päätöksenteon valmistelusta, hankinnoista, sopimuksista, toiminta- ja taloussuunnittelusta, talouden seurannasta sekä tilinpäätöksen laatimisesta. Tehtävään kuuluu myös maakuntavaltuuston ja hallituksen sihteerinä toimiminen ja päätösten täytäntöönpanosta vastaaminen.

Satakuntaliitto toimii EU-ohjelmakaudella 2021 2027 alue- ja rakennepoliittisten hankkeiden (EAKR, JTF) välittävänä viranomaisena. Hallintopäällikkö toimii hallintojohtajan tukena hankkeiden maksatuspäätösten valmistelussa ja hanketoteuttajien ohjauksessa.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, monipuolista työkokemusta hallinto- ja talousasioiden hoitamisesta sekä ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.

Katsomme eduksi julkishallinnon päätöksenteon, henkilöstöasioiden, aluekehittämisen ja -suunnittelun sekä sidosryhmiemme tuntemuksen.

Lisäksi arvostamme hyvää yhteistyökykyä, aloitteellisuutta sekä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Toivomme valittavalta henkilöltä suomen ja englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja kehittämismyönteistä asennetta.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Rekrytoinnissa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Aloitusvaiheessa tehtäväkohtainen palkka on noin 4500 euroa/kk sekä mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät. Työaikana sovelletaan KVTES:n toimistotyöaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Jukka Mäkilä, puh. 044-0928 000, jukka.makila@satakunta.fi.

Haku toimeen tapahtuu Kuntarekry-järjestelmän kautta osoitteessa: kuntarekry.fi. Tehtävään osoitettu hakemus tulee olla perillä viimeistään 5.10.2021 kello 15.00 mennessä.