Satakunnan kulttuuristrategian päivitys

Satakunnan kulttuuristrategian 2030 luonnos kommentoitavana 31.1.2022 asti 

Satakunnan kulttuuristrategia 2030_luonnos 20.12.2021

Kulttuuristrategia on satakuntalaisten kulttuuritoimijoiden viesti siitä, minkälainen kulttuurimaakunta Satakunnan halutaan olevan tulevaisuudessa. Kulttuuristrategian tarkoituksena on luoda suuntaviivat maakunnan kulttuuritoiminnan kehittämiselle tulevina vuosina. Satakunnan kulttuuristrategian päivitys on toteutettu yhteistyössä maakunnan kulttuuritoimijoiden kanssa. Tarkoituksena oli luoda tiivis ja kiteytetty strategiapäivitys yhteisen tahtotilan julistamiseksi ja yhteiseksi edunvalvonnan työkaluksi.

Kulttuuristrategialuonnos 2030 nostaa esiin 3 tavoite- ja teemakokonaisuutta, keskeisiä toimenpiteitä sekä toimintatapoja, joiden avulla kuljemme kohti tavoitteiden mukaista kulttuurimaakuntaa. Kokonaisuuksissa on paljon yhtäläisyyksiä aikaisempaan strategiaan, mutta päivityksen yhteydessä on pyritty rohkeasti katsomaan eteenpäin ja nostamaan esille uusia avauksia.

Kommentoi Satakunnan kulttuuristrategian 2030 luonnosta täällä: https://q.surveypal.com/Satakunnan-kulttuuristrategian-2030-luonnoksen-kommentointi

  • Krista Tupala

    Krista Tupala

    Aluekehitysasiantuntija

    +358 44 711 4387
    etunimi.sukunimi@satakunta.fi